Radlader mit Grassilage

Zakiszanie

bonsilage MAIS

Stabilność tlenowa kiszonek z kukurydzy i GPS

  • Zapobiega przegrzewaniu
  • Poprawia strawność
  • Zabezpiecza proces fermentacji

Opis

  • Specjalna kombinacja homo- i heterofermentujących szczepów bakterii kwasu mlekowego dla zabezpieczenia fermentacji kukurydzy i GPS
  • Kontrolowana produkcja kwasu octowego dla wyższej stabilności tlenowej
  • Poprawa strawności składników pokarmowych i wyższa wartość energetyczna
  • Czas zakiszania: 8 tygodni

Zastosowanie:

  • Kukurydza-GPS z zawartością suchej masy 28-35%
  • Zboże-GPS z zawartością suchej masy 30-40%

Certyfikaty

  • DLG-Gütezeichen

Certyfikaty

Vorschaubild der Zertifikatslogos

Certyfikaty niezależnych instytucji potwierdzają zgodność produktów SCHAUMANN z wymogami jakościowymi. Powszechnie uznawane znaki jakości zapewniają bezpieczeństwo - dla konsumenta, rolnika i firmy. Tutaj znajdziesz informacje na temat wszystkich certyfikatów i możliwość ich pobrania.

Certyfikaty do pobrania